Brvnara s potkrovljem PP-57

Brvnara s potkrovljem PP-57 - stolarija Gradac

Brvnara s potkrovljem PP-57 je udobna, ekološka i "zdrava kuća", napravljena od drveta, predviđena kao sezonski dom, gdje se može odmoriti obitelj i njihovi gosti.

 

Prednost ove brvnare je velika terasa - veranda pogodna za ugodno druženje. U prizemlju koje služi kao dnevni deo, smešten je dnevni boravak s kaminom, garnitura za sedenje i veliki sto za obiteljske večere, kuhinja sa ostavom i kupatilo.  

 

Dnevni boravak ima izlaz na veliku natkrivenu terasu - verandu, u koja se lako uklapa veliki stol i druga oprema pogodna za druženje. Centralno smešten kamin u dnevnom boravku nije samo ukras, nego se koristi za zagrejavanje cele kuće. 

 

Potkrovlje je dizajnirano za noć - ovde su tri sobe koji će se koristiti kao spavaće sobe. Tu postoji i mogućnost transformacije jedne sobe u dodatno kupatilo.

 

Brvnara s potkrovljem PP-57 | Gradac akcija - fabrički popust | za detalje kontaktirajte nas na telefon ili e-mail.

Cena od 16.000 € bez PDV-a.

Siva faza izgradnje sa montažom (zidovi, podovi, krov, prozori i vrata) - bez temelja, elektro, vodo instalacija i opremanja kupatila.

 

Transport do mesta montaže se dodatno naplaćuje.

 

 

Tlocrt prizemlja:

 

Tlocrt potkrovlja:

 

Pogled spreda:

 

Pogled straga:

 

Pogled s leve strane:

 

Pogled s desne strane:

Konstrukcija

Spoljašnji i pregradni zidovi brvnare mogu biti u varijanti monoblok zida ili sendvič zida što utiče na cenu gradnje.

 

Kod monoblok zida, u formiranju zidova objekta učestvuju samo elementi (brvna) određenenih dimenzija (72 mm ili 92 mm), dok kod sendvič zidova, osim elemenata određene debljine u sastav zidova ulaze i dodatni delovi (štafna određene debljine, odgovarajući sloj paro propustne folije, sloj izolacije, sloj pvc-folije i unutrašnja zidna obloga od drveta ili gips ploča).

 

  • Monoblok zid debljine 72 mm - Monoblok zid debljine 72 mm
  • Monoblok zid debljine 92 mm - Monoblok zid debljine 92 mm
  • Sendvič zid 204 mm (monoblok 92 mm, mineralna vuna 100 mm, brodski pod 20 mm) - Sendvič zid 204 mm (monoblok 92 mm, mineralna vuna 100 mm, brodski pod 20 mm)

 

  • Na slici je prikazana ilustracija mogućeg izgleda objekta
  • U cenu nije uračunat temelj i betonska ploča
  • Svaki plan kuće se može modifikovati i izmeniti prema želji kupca.
  • Dodatni popust za kuće preko 100m2 i za gotovinsko plaćanje